Glasilo Podružnice Srpskog lekarskog društva Zaječar
Journal of Regional Section of Serbian Medical Association in Zajecar

 
 

srpski

English  

ISSN 0350-2899 eISSN 2406-1042

 
             
   

Internet sveske Timočkog medicinskog glasnika

Internet izdanja svezaka Timočkog medicinskog glasnika (TMG) objavljuju se počev od 2002. godine.

Povodom 30 godina izlaženja Timočkog medicinskog glasnika objavljena je potpuna
Bibliografija Timočkog medicinskog glasnika za period 1976-2005.

     
 
 
     
 


 
 

2016. GODINA (VOL. 41)

Vol 41 (2016) Broj 4
Vol 41 (2016) Broj 3
Vol 41 (2016) Broj 2
Vol 41 (2016) Broj 1
Vol-41 (2016) Supplement 3
(Zaječarski simpozijum interventne kardiologije - ZASINK 2016, 25.11.2016)
Vol-41 (2016) Supplement 2
(Treći simpozijum "Medicina u umetnosti", Zaječar, 4.11.2016)
Vol-41 (2016) Supplement 1
(XXXV Timočki medicinski dani, Zaječar, 13–15. maj 2016)

2015. GODINA (VOL. 40)

Vol 40 (2015) Broj 4
Vol 40 (2015) Supplement 2
(Drugi simpozijum "Medicina u umetnosti")
Vol 40 (2015) Broj 3
(40 godina izlaženja Timočkog medicinskog glasnika)
Vol 40 (2015) Broj 2
(Radovi prezentovani na 1. Simpozijumu “Medicina u umetnosti”, Zaječar, 7.11.2014. godine)
Vol 40 (2015) Broj 1
Vol-40 (2015) Supplement 1
(XXXIV Timočki medicinski dani, Zaječar, 16–17. maj 2015)

2014. GODINA (VOL. 39)

Vol 39 (2014) Broj 4
Vol 39 (2014) Broj 3
Vol 39 (2014) Broj 2
Vol 39 (2014) Broj 1
Vol-39 (2014) Supplement 1
(XXXIII Timočki medicinski dani, Zaječar, 17–18. maj 2014)

2013. GODINA (VOL. 38)

Vol 38 (2013) Broj 4
Vol 38 (2013) Broj 3
Vol 38 (2013) Broj 2
Vol 38 (2013) Broj 1
Vol-38 (2013) Supplement 1
(XXXII Timočki medicinski dani, Zaječar, 23–24. maj 2013)

2012. GODINA (VOL. 37)

Vol-37 (2012) Broj 4
Vol-37 (2012) Broj 3
Vol-37 (2012) Broj 2
Vol-37 (2012) Broj 1
Vol-37 (2012) Supplement 1
(XXXI Timočki medicinski dani, Zaječar, 19–21. maj 2012)

2011. GODINA (VOL. 36)

Vol-36 (2011) Broj 4
Vol-36 (2011) Broj 3
Vol-36 (2011) Broj 2
Vol-36 (2011) Broj 1
Vol-36 (2011) Supplement 1
(XXX Timočki medicinski dani, Zaječar, 19–21. maj 2011)

2010. GODINA (VOL. 35)

Vol-35 (2010) broj 3-4.
Vol-35 (2010) broj 1-2.
Vol-35 (2010) Supplement 1
(XXIX Timočki medicinski dani, Zaječar, 20–22. maj 2010)

2009. GODINA (VOL. 34)

Vol 34 (2009) br. 3-4.
Vol 34 (2009) br. 2.
Vol-34 (2009) Supplement 1
(XXVIII Timočki medicinski dani, Zaječar, 21-23. maj 2009)
Vol-34 (2009) broj 1.
(Zbornik radova: "Periferna vaskularna bolest: dijagnostičko-terapijski algoritam")

2008. GODINA (VOL. 33)

Vol-33 (2008) broj 3-4.
Vol-33 (2008) broj 1-2.
Vol-33 (2008) Supplement 1
(XXVII Timočki medicinski dani, Zaječar, 22-24. maj 2008)

2007. GODINA (VOL. 32)

Vol-32 (2007) broj 4.
Vol-32 (2007) broj 2-3.
Vol-32 (2007) broj 1.
Vol-32 (2007) Supplement 1
(XXVI Timočki medicinski dani, Zaječar, 25-26. maj 2007)

2006. GODINA (VOL. 31)

Vol-31 (2006) broj 4.
Vol-31 (2006) broj 3.
Vol-31 (2006) broj 1-2.
Vol-31 (2006) Supplement 1
(XXV Timočki medicinski dani, Zaječar, 9-10. juni 2006)

2005. GODINA (VOL. 30)

Vol-30 (2005) broj 4. (Bibliografija TMG 1976-2005)
Vol-30 (2005) broj 3.
Vol-30 (2005) broj 2.
Vol-30 (2005) Supplement 1
(XXIV Timočki medicinski dani, Gamzigradska Banja, 27-28. maj 2005)
Vol-30 (2005) broj 1.

2004. GODINA (VOL. 29)

Vol-29 (2004) broj 4.
Vol-29 (2004) Supplement 2
(XXIII Timočki medicinski dani, Sokobanja 22. i 23. oktobar 2004)
Vol-29 (2004) broj 3.
Vol-29 (2004) broj 2.
Vol-29 (2004) broj 1.
Vol-29 (2004) Supplement 1
(XI naučno-stručni skup "Istorija medicine i narodne zdravstvene kulture")

2003. GODINA (VOL. 28)

Vol-28 (2003) Supplement 1
(XXII Timočki medicinski dani, Donji Milanovac, 10-11. oktobar 2003)
Vol-28 (2003) broj 3-4.
Vol-28 (2003) broj 1-2.

2002. GODINA (VOL. 27)

Vol-27 (2002) broj 1-4. 

     
 
 
     
     
 
 
     
Timočki medicinski glasnik, Zdravstveni centar Zaječar
Journal of Regional section of Serbian medical association in Zajecar
Rasadnička bb, 19000 Zaječar, Srbija
E-mail: tmglasnik@gmail.com

Pretraživanje / Site Search

  www.tmg.org.rs

 
     
 
 
      Design: Infotrend